22 Ağustos 2008 Cuma

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ)

Lefke Avrupa Üniversitesi, Kıbrıs'ın en sakin ve en ıssız yerlerinde bulunan, kendi halinde bir çevresi olan, kendini okuluna ve derslerine adamak isteyen öğrenciler için çok uygun bir üniversitedir. Eğlenmek için; arkadaş grubunuzla beraber bir kaç ufak mekanda hoş vakit geçirebilirsiniz.

Okulda akademik açıdan gerçekten işini iyi bilen Sabancı, Koç, Hacettepe gibi üniveristelerde öğretim üyeliği yapmış ve tamamen profesyonel bir kadro bulunmakadır.

Okulda Görsel İletişim bölümünde okuyan öğrencilerin okula devam zorunluluğu olmadığından bazı öğrenciler okula pek uğramıyorlar.

Okulun çok büyük bir kampüsü yok; haliyle öğrenciler arasında sıcak ilişkiler gelişmesi daha kolay yardım ve dayanışma olan bir ortam var.

Lefke Avrupa Üniversitesinin öğrencileri nerelerde kalabilir ?


LAÜ
'nün üst kısmında yeni evler yapıldı. Bu evler okula yakınlık açısından, öğrenciler için gayet güzel bir konumda. Fiyatları 2000 $ civarı. Fakat evlerin etrafı ve peyzaj düzenlemeleri tam olarak yapılmadığı için bir takım eksiklikler yaşayabilirsiniz.

Lefke'de En Hesaplı Ev Nereden Bulunur ?

Lefke ve Yedidalga'da fiyat ve okula yakınlık açısından çok ekonomik ve uygun daireler bulabilirsiniz. Lefke Üniversitesi'nin; Lefke ve Yedidalga güzergahına ücretsiz servisi var. Bu kolaylıktan da faydalanmanızı tavsiye ederim.

Deniz Konağı öğrenciler için başka bir alternatif. Size yemek vermiyorlar. Birden fazla kişi ile kalmak durumundasınız; bir nevi yurt gibi. Fiyat olarak 2000$ ile 3000$ arasında değişen bir durum söz konusu.

Gelelim öğrencilerin en çok beğendiği yere; Gemi Konağı, buraya yerleşen uzun yıllar burada kalıyor neden mi ?

- Okula yürüyüş mesafesi çok kısa. Hemen hemen 5 -10 dk.

- Alışveriş imkanınız var, ihtiyaç duyduğunuz her türlü gereksinimlerinizi kolayca karşılayabilirsiniz.

- Bulunduğu yer itibariyle Lefke'nin sapa kalan birçok yerinden daha kaliteli bir seviyede.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

laüde umur çolak varmış. nasıl ulaşabiliriz ona ?