17 Ağustos 2010 Salı

Girne'de Öğrencilere En Hesaplı Yurt Bu Tatil Köyü !

Değerli okurlarımız 4 yıldan beri öğrencilere çok ucuz fiyata hizmet sunan benimde Yurt dışında bir üniversiteye geçiş yapmadan önce 2 yıl kaldığım Tatil Köyünü tanıtmak istiyorum.
3 farklı ülkede üniversite eğitimi görmüş bir öğrencinin gözünden umarım size yardımı dokunur.


Genelde turistler kış sezonunda tatil yapmadığı için tatil köyü boş kalıyor haliyle. Otel yönetimide odaları öğrencilere veriyor ucuz yollu. Ama öğrenciler yaz ve kış sezonu kalabiliyor. Otel yönetimi demiyorki hadi yaz sezonu geldi hadi bakalım tatile evine, siz oranın kalıcı müşterilerinden olduğunuz için size birçok kolaylık sağlanıyor.


Otelin sunduğu imkanlara gelince;

Yüzme havuzu (Büyüklere), Yüzme Havuzu (Küçüklere), Su Kaydırakları, Ücretsiz Wireless İnternet Bağlantısı, TV, Klima, Ücretsiz 24 saat sıcak - soğuk su, Ücretsiz elektrik, Odalarda Mini buzdolabı, Mutfak, Banyo, Okula Ücretsiz Servis (Yalnızca otel'de konaklayan öğrenciler için)


Eve çıkmak isteyen öğrencilere şunu söylemek istiyorum ev masrafları çok pahalı astarı yüzünden pahalıya geliyor elektriği suyu interneti derken çok para harcanıyor her ay. Otelde bunların hepsi ücretsiz ve sınırsız.

Gelelim ortamın rahatlığına ve konforuna; Otelde okul yurtları gibi kısıtlamalar yok istediğiniz gibi misafirinizi getirebilirsiniz. Eğer sigara yada alkol kullanıyorsanız size kimse karışmaz . Okul yurtlarında baskı ve denetim bunlara izin vermez. Bunların yanı sıra istediğiniz spor faaliyetini yapabilirsiniz.

Tatil köyüne 3 yıldır Kıbrıs Rehberi bünyesince yaklaşık 15 öğrenci gönderdik ve çoğu ilk senelerini memnuniyetle orada geçirdiler. Bir çoğu hala Orada kalırken bazıları orada tanıştığı birkaç arkadaşları ile eve çıktılar.

Otelin geçen seneye ait dönemlik fiyatları şöyle;

2 kişilik odalarının fiyatı 1700 € + 250 € depozito.
3 kişilik odalarının fiyatı
1500 € + 250 € depozito.
1 kişilik odaların fiyatı 3100 € + 250 € depozito.

Otel hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için girneliceng@gmail.com adresi ile irtibata geçmeniz rica olunur.



7 yorum:

Adsız dedi ki...

ulaşamıyorum bu arkadaşa tatil köyünün ismi nedir belki o şekilde ulaşabilirim. sağolun bilgi ve birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için

TMRDENEME dedi ki...

merhaba bende kalacak yer bulamadım daha ev arkadaşı arayan yada birlikte ev kiralamak isteyen düzenli disiplinli ev arkadaşı arıyorum yada ucuz yurt falan acil cevap yazarsanız sevinirim. tel no : 0548 879 72 40 kıbrıs numaram.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar mrb telefonu adresi falan yok mu buranın tşkler....

Adsız dedi ki...

birazda lefkoşa hakkında bilgi verin oralardaki yurtlar kalınacak yerler hakında bilgi veririsenz sevinirim

Adsız dedi ki...

buraya nasıl ulasabilirim adres yada tel num. yok mu?bırı yardımcı olsun

Adsız dedi ki...

buranın tel nosu fln yokmu nasıl ulasabılırızz..

Adsız dedi ki...

her sey iyi guzel anlatmıssınız da ne numara ne adres ısım bır sey var.buldugum en guzel en uygun yer ama ıcımde kalmak dısında bır ıse yaramadı su an.ne adres ne bırsey var cunku