2 Aralık 2011 Cuma

Merit Crystal Cove Oteli


 Merit Crystal Cove Oteli


Kibris tatil icin cok elversili diye tekrar tekrar söylemeden sizlerle direkt olarak otelin bilgilerini ve imkanlarini paylasmak istiyorum degerli okurlar.

34 dönüm üzerine kurulu otel, Girne merkeze 10 km., havaalanına 45 km’dir
Çoğunluğu deniz manzaralı 24 suit, 2 kral dairesi toplam 307 oda, casino, 6 adet asansör, açık-kapalı restaurant, beach bar, pool bar, lobby bar, shopping center, kuaför, toplantı salonları, açık yüzme havuzu, kuru temizleme, tv salonu, oyun salonu, A la carte restaurant.
Her şey dahil hizmet veren otelde sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe servis edilmektedir. Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler sabah 07:00-12:00 arası. Minibar hergün hafif icecekler.
Tesiste merkezi klima sistemi mevcut olup, hava sıcaklığına göre çalıştırılmaktadır.
2006 yılında yenilenen tesisin 25-28 metrekare genişliğindeki odalarında klima, tv, minibar, telefon, kasa, balkon, fön makinesı, wc, küvet, zemin halı. Bana kalirsa oldukca komforlu.
Otelin kum, çakıl plajı ve iskelesi mevcuttur.
Tenis kortu, masaj, sağlık klübü, fitness center, sauna, soft animasyonlar. Oldukca profesyonel bir animasyon ekipleri var,
Tenis kortu, masa tenisi, dart, voleybol, basketbol, odada kasa, fitness center, sauna, plajda şemsiye, minder ve havlu, şehre otobüs servisi
Çocuk bakıcısı, kuru temizleme, masaj, kuaför, su kayağı, surf, yelkenli, kano, sandal, deniz bisikleti, katamaran, banana, paraşüt, doktor, çocuk bakıcısı, oda servisi, A la carte restaurant.
Çocuk havuzu, mini club, çocuk oyun yerinde cocuklar rahatca kendi hallerinde baslarinda bir rehber ile vakit geciriyorlar.
Sigara içilmeyen odalar, tekerlekli sandalye, özürlü odası bulunmaktadır. Evcil hayvan kabul edilmez.

1 yorum:

kktc araba dedi ki...

Hotel on 34 acres!!
It will be great to see this type of hotel, i am willing to go Cyprus but unfortunately i can't!